Acoperis Metalic Modular Gri Novatik, Model Natura Silver Moon

Gratie acoperirii cu roca vulcanica, Novatik Natura este unul dintre cele mai silentioase acoperisuri metalice si reprezinta una dintre cele mai sigure si eficiente solutii impotriva caderilor abundente de zapada si grindina.

Cod produs: NaturaClassicSM Categorie:
novatik_sipca_acoperisuri

Acoperis Metalic Modular Gri Novatik, Model Natura Silver Moon

Modulele Novatik NATURA CLASSIC își păstrează versatilitatea și eleganța prin designul simetric și liniile curbe ale profilului. Așa cum însuși numele sugerează, longevitate și rezistență în timp, frumusețea atemporală a profilului Novatik NATURA CLASSIC reprezintă soluția ideală atunci când se dorește păstrarea stilului tradițional al acoperișului.

AVANTAJELE țiglei metalice cu acoperire de rocă vulcanică Novatik NATURA:

Etanșare superioară
Confort fonic sporit
Design deosebit și versatilitate
Durabilitate
Protecție și siguranță împotriva dezastrelor naturale
Zgomot redus și rezistență la zăpadă
Greutate redusă și montaj facil
Prietenos cu mediul
Garanție tehnică: 50 de ani
Garanție estetică: 20 de ani

Modulul Novatik NATURA CLASSIC este realizat din oțel, protejat anticoroziv pe ambele fețe cu aliaj Aluminiu-Zinc, profilat prin presare și ulterior finisat cu rocă vulcanică, obținând astfel o rezistență superioară la coroziune, de până la 8 ori mai mare decât alte acoperișuri din oțel.

STRATURI panou Novatik NATURA:
Lac acrilic transparent
Finisaj texturat (rocă vulcanică)
Strat de bază
Primer acrilic 2 microni
Strat de protecție Aluminiu-Zinc
Oțel
Strat de protecție Aluminiu-Zinc
Primer acrilic 2 microni

Panourile metalice Novatik NATURA CLASSIC sunt ușoare, având o greutate de 6 kg/mp. Fiind o învelitoare cu greutate redusă este alegerea perfectă atât pentru clienții care optează să-și renoveze acoperișul, cât și pentru cei care aleg instalarea unor noi sisteme de învelitori rezistente. Un acoperiș ușor reduce costurile materialelor în ansamblu, costurile și timpul de execuție al montajului și limitează disconfortul produs în timpul renovărilor. Sistemele Novatik NATURA sunt recomandate pentru pante de minim 12 grade.

acoperis_metalic_novatik_natura_straturi

GARANȚIE TEHNICĂ – 50 DE ANI. În timpul procesului de producție, panourile Novatik NATURA sunt supuse unor proceduri și teste multiple de control al calității, rezultând unul dintre cele mai durabile și rezistente sisteme de acoperiș de pe piață, fiind susținut de o garanție tehnică de 50 de ani în sistem pro-rata. Acoperișurile Novatik NATURA sunt proiectate să reziste testului timpului, fiind recomandate atât în proiecte rezidențiale cât și comerciale.

GARANŢIE ESTETICĂ – 20 DE ANI. Fiecare modul Novatik Natura este finisat cu rocă bazaltică, acoperită cu un strat ceramic ce trece printr-un proces de stabilizare a culorii la temperaturi de peste 900 grade Celsius, rezultând un acoperiș a cărui culoare este durabilă și puternic rezistentă la ultraviolete. Alegând una din culorile Novatik, te vei bucura de NATURA chiar la tine acasă. Garanția estetică este de 20 de ani în sistem pro-rata.

Culorile. Profilul tiglei metalice cu acoperire de roca vulcanica Novatik NATURA CLASSIC este disponibil intr-o gamă variată de culori: Dark Moon, Brown Earth, Silver Moon, Terra Rossa, Sand, Red Clay.

Informații suplimentare

Culoare

Gri

Tip acoperis

Acoperis modular

Brand

NOVATIK

novatik_sipca_acoperisuri