Cum cumpar?

Cum cumpar

Cumpararea produselor din magazinul nostru o puteti face online, telefonic sau prin email.

Comanda online
Produsul pe care doriti sa il comandati poate fi gasit fie prin utilizarea meniului din partea de sus a paginii ce contine categoriile de produse, din meniul din partea dreapta cu toate categoriile si subcategoriile de produse sau prin folosirea campului de cautare. In momentul in care ati apasat comanda produsul va fi automat transferat in cosul de cumparaturi.

Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului si parcurgerea paginii de comanda. In pagina de comanda va trebui sa completati urmatoarele:

Metoda de livrare:
Transport prin curier rapid (Dragon Star Curier) sau prin flota proprie in 24-72 ore:
– pentru comenzi sub 1000 lei (TVA inclus), tariful de transport este 100 lei
– pentru comenzi peste 1000 lei (TVA inclus), transportul este gratuit

Datele comenzii: Nume si prenume, Adresa complete (Judet, Localitate, Strada, Numar, Scara, Bloc, etaj, Apartament, Interfon daca e cazul).
Metoda de plata: alegeti modalitatea in care veti plati comanda (NUMERAR CASH la livrarea coletului, prin CARD sau prin transfer bancar).

Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact.

Comanda telefonica
Telefonand la +40 749 958 023 un agent de vanzari TehnikTotal.ro va prelua si procesa comanda.

Comanda prin email
Puteti trimite comanda dumneavostra pe email la comenzi@tehniktotal.ro :

Metoda de livrare
– Transport prin curier rapid in 24-72 ore, gratuit la comenzi peste 1000 lei

Datele comenzii: Nume si prenume, Adresa complete (Judet, Localitate, Strada, Numar, Scara, Bloc, etaj, Apartament, Interfon daca e cazul).
Precizati produsele dorite: Denumirea produsului sau link-ul produsului.

Metode De Plata

Puteti cumpara produsele de pe site-ul www.tehniktotal.ro folosind urmatoarele instrumente de plata:

  • Ramburs (numerar) la livrarea coletului

Contravaloarea produselor si a serviciilor comandate pot fi achitate curierului chiar la livrarea acestora la adresa specificata de dumneavoastra.

  • Online cu card bancar prin procesatorul de plati PlatiOnline

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele EuPlatesc. Siguranta informatiilor dvs. este garantata de faptul ca EuPlatesc nu stocheaza datele confidentiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile dvs. sunt in siguranta.

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Dupa plasarea comenzii, veti fi contactat de un operator Tehnik Total Confort pentru confirmare si apoi veti primi pe adresa de mail un link de plata cu cardul.

  • Transfer bancar 

Plata se poate face si prin virament bancar pe baza facturii proforme, livrarea produselor urmand a se face dupa intrarea sumei (contravaloarea totala a facturii) in contul nostru.

Datele necesare pentru efectuarea platii prin transfer bancar sunt:

  • SC TEHNIK TOTAL CONFORT SRL
  • CUI RO24165090
  • Nr. Reg.Com. J34/141/2010
  • Sediul social: LUNCA, NR.SOLA 5, BL.PARCELELE 322 SI 323, Lunca, Teleorman, 147180
  • Banca CEC BANK Cont IBAN: RO17CECETR0330RON0482786