Acoperis metalic modular Novatik Natura Stone, Model Dark Moon, Culoare Gri Antracit

Gratie acoperirii cu roca vulcanica, Novatik Natura este unul dintre cele mai silentioase acoperisuri metalice si reprezinta una dintre cele mai sigure si eficiente solutii impotriva caderilor abundente de zapada si grindina.

Cod produs: NaturaStone Categorie:
novatik_sipca_acoperisuri

Acoperis metalic modular Novatik Natura Stone, Model Dark Moon, Culoare Gri Antracit

Consecvența în procesul de producție și dorința de a dezvolta noi stiluri de acoperiș ne-au impulsionat să introducem un nou profil în gama țiglelor metalice cu acoperire de rocă vulcanică: Novatik NATURA STONE. Am creat profilul Novatik NATURA STONE pentru a reinterpreta imaginea inconfundabilă a acoperișurilor tradiționale din piatră.

AVANTAJELE țiglei metalice cu acoperire de rocă vulcanică Novatik NATURA:
Design deosebit și versatilitate
Durabilitate
Protecție și siguranță împotriva dezastrelor naturale
Garanție tehnică: 50 de ani
Garanție estetică: 20 de ani
Etanșare superioară
Confort fonic sporit
Zgomot redus și rezistență la zăpadă
Greutate redusa și montaj facil
Prietenos cu mediul

Materiile prime folosite și controlul calității fac din Novatik NATURA o soluție excelentă pentru nevoile și tendințele piețelor de acoperișuri din lume. Combinația dintre rezistența sporită și greutatea redusă, oferă acoperișurilor Novatik NATURA beneficii multiple.

Modulul Novatik NATURA STONE este realizat din oțel, protejat anticoroziv pe ambele fețe cu aliaj Aluminiu-Zinc, profilat prin presare și ulterior finisat cu rocă vulcanică, obținând astfel o rezistență superioară la coroziune, de până la 8 ori mai mare decât alte acoperișuri din oțel.

STRATURI panou Novatik NATURA STONE:

Lac acrilic transparent
Finisaj texturat (rocă vulcanică)
Strat de bază
Primer acrilic 2 microni
Strat de protecție Aluminiu-Zinc
Oțel
Strat de protecție Aluminiu-Zinc
Primer acrilic 2 microni

Acoperirea cu rocă vulcanică a țiglelor metalice Novatik NATURA acționează ca o barieră fonică eficientă, reducând semnificativ zgomotul produs de ploaia torențială, furtună sau grindină. De asemenea, finisajul texturat al modulelor asigură aderenţa zăpezii, fără a mai fi nevoie de parazăpezi, aceasta fiind reținută pe acoperiș până când se topește în mod natural, eliminându-se astfel pericolul alunecărilor de zăpadă.

acoperis_metalic_novatik_natura_straturi

 

GARANȚIE TEHNICĂ – 50 DE ANI. În timpul procesului de producție, panourile Novatik NATURA sunt supuse unor proceduri și teste multiple de control al calității, rezultând unul dintre cele mai durabile și rezistente sisteme de acoperiș de pe piață, fiind susținut de o garanție tehnică de 50 de ani în sistem pro-rata. Acoperișurile Novatik NATURA sunt proiectate să reziste testului timpului, fiind recomandate atât în proiecte rezidențiale cât și comerciale.

GARANŢIE ESTETICĂ – 20 DE ANI. Fiecare modul Novatik Natura este finisat cu rocă bazaltică, acoperită cu un strat ceramic ce trece printr-un proces de stabilizare a culorii la temperaturi de peste 900 grade Celsius, rezultând un acoperiș a cărui culoare este durabilă și puternic rezistentă la ultraviolete. Alegând una din culorile Novatik, te vei bucura de NATURA chiar la tine acasă. Garanția estetică este de 20 de ani în sistem pro-rata.

Acoperișul Novatik NATURA STONE dă o notă extraordinară oricărei case, oferindu-i un look autentic, un design aparte și detaliile originale pe care le are un acoperiș tradițional din piatră. Profil Novatik NATURA STONE este disponibil in culoarea: Dark Moon.

Informații suplimentare

Culoare

Gri, Negru

Tip acoperis

Acoperis modular

Brand

NOVATIK

novatik_sipca_acoperisuri