Acoperis Metalic Modular Gri Antracit Novatik Natura Roman, Model Dark Moon

Gratie acoperirii cu roca vulcanica, Novatik Natura este unul dintre cele mai silentioase acoperisuri metalice si reprezinta una dintre cele mai sigure si eficiente solutii impotriva caderilor abundente de zapada si grindina.

Cod produs: NaturaRomanDM Categorie:
novatik_sipca_acoperisuri

Acoperis Metalic Modular Gri Antracit Novatik Natura Roman, Model Dark Moon

Designul special al profilului NATURA ROMAN oferă un farmec mediteranean unic, cu performanțe imbatabile și aspect desăvârșit. Arhitectura acoperișurilor mediteraneene presupune culori calde, naturale, pante line și curbe ample, atribute pe care Novatik NATURA ROMAN le-a redefinit printr-o soluție inteligentă și versatilă.

AVANTAJELE țiglei metalice cu acoperire de rocă vulcanică Novatik NATURA:

Durabilitate
Etanșare superioară
Confort fonic sporit
Prietenos cu mediul
Greutate redusa și montaj facil
Zgomot redus și rezistență la zăpadă
Design deosebit și versatilitate
Protecție și siguranță împotriva dezastrelor naturale
Garanție tehnică: 50 de ani
Garanție estetică: 20 de ani
Beneficiile multiple și profilele variate ale sistemelor de învelitori Novatik NATURA fac din acestea alegerea perfectă pentru orice stil architectural ales.

Acoperișul Novatik NATURA este o investiție pe termen lung, care își va amortiza în timp costurile de achiziție și va proteja întreaga locuință.

STRATURI panou Novatik NATURA:

Lac acrilic transparent
Finisaj texturat (rocă vulcanică)
Strat de bază
Primer acrilic 2 microni
Strat de protecție Aluminiu-Zinc
Oțel
Strat de protecție Aluminiu-Zinc
Primer acrilic 2 microni
Oțelul 100% reciclabil, ecologic și eficient din punct de vedere energetic este unul dintre puținele materiale de construcție cu adevărat prietenoase cu mediul. Am dezvoltat acoperișurile Novatik NATURA respectând una dintre cele mai importante valori care ne caracterizează: respectul pentru oameni și mediu.

acoperis_metalic_novatik_natura_straturi

GARANȚIE TEHNICĂ – 50 DE ANI. În timpul procesului de producție, panourile Novatik NATURA sunt supuse unor proceduri și teste multiple de control al calității, rezultând unul dintre cele mai durabile și rezistente sisteme de acoperiș de pe piață, fiind susținut de o garanție tehnică de 50 de ani în sistem pro-rata. Acoperișurile Novatik NATURA sunt proiectate să reziste testului timpului, fiind recomandate atât în proiecte rezidențiale cât și comerciale.

GARANŢIE ESTETICĂ – 20 DE ANI. Fiecare modul Novatik Natura este finisat cu rocă bazaltică, acoperită cu un strat ceramic ce trece printr-un proces de stabilizare a culorii la temperaturi de peste 900 grade Celsius, rezultând un acoperiș a cărui culoare este durabilă și puternic rezistentă la ultraviolete. Alegând una din culorile Novatik, te vei bucura de NATURA chiar la tine acasă. Garanția estetică este de 20 de ani în sistem pro-rata.

Acoperișul Novatik NATURA ROMAN este disponibil într-o gamă variată de culori, imprimând un stil unic ce amintește de arhitectura acoperișurilor mediteraneene.
Profil Novatik NATURA ROMAN este disponibil in culorile: Dark Moon, Brown Earth, Terra Rossa, Sand.

Informații suplimentare

Culoare

Gri, Negru

Tip acoperis

Acoperis modular

Brand

NOVATIK

novatik_sipca_acoperisuri