Acoperis Metalic Modular Gri Antracit Novatik Natura Wood, Model Dark Moon

Gratie acoperirii cu roca vulcanica, Novatik Natura este unul dintre cele mai silentioase acoperisuri metalice si reprezinta una dintre cele mai sigure si eficiente solutii impotriva caderilor abundente de zapada si grindina.

Cod produs: NaturaWoodDM Categorie:
novatik_sipca_acoperisuri

Acoperis Metalic Modular Gri Antracit Novatik Natura Wood, Model Dark Moon

 

Acoperișul Novatik NATURA WOOD reinterpreteză aspectul natural al șindrilei de lemn, prin tehnologii moderne, montaj simplu și rapid. Acoperirea cu rocă vulcanică redă farmecul natural și oferă un rezultat architectural deosebit oricărei contrucții, fiind alegerea ideală pentru orice tip de locuință ce dorește să amintească de specificul acoperișurilor din șindrilă de lemn. Lipsa întreținerii, spre deosebire de șindrilele tradiționale, face ca șindrila metalică Novatik NATURA WOOD să devină o soluție extrem de eficientă și economică.

AVANTAJELE țiglei metalice cu acoperire de rocă vulcanică Novatik NATURA:

Design deosebit și versatilitate
Durabilitate
Etanșare superioară
Confort fonic sporit
Zgomot redus și rezistență la zăpadă
Greutate redusa și montaj facil
Prietenos cu mediul
Protecție și siguranță împotriva dezastrelor naturale
Garanție tehnică: 50 de ani
Garanție estetică: 20 de ani
Novatik NATURA îți oferă siguranță în cazul fenomenelor meteo severe (temperaturi extreme, precipitații abunente), deoarece modulele nu se vor deforma din cauza dilatării/contractării și nu vor absorbi apa, evitând astfel riscul de a îngreuna învelitoarea.

Acoperișurile Novatik NATURA sunt avansate din punct de vedere tehnic, performante în condiții de vreme extremă, iar îmbinarea perfectă a modulelor asigură o etanșare optimă împotriva intemperiilor.

STRATURI panou Novatik NATURA WOOD:
Lac acrilic transparent
Finisaj texturat (rocă vulcanică)
Strat de bază
Primer acrilic 2 microni
Strat de protecție Aluminiu-Zinc
Oțel
Strat de protecție Aluminiu-Zinc
Primer acrilic 2 microni
Învelitorile Novatik NATURA au greutate redusă și reprezintă alegerea ideală atât pentru construcțiile noi, cât și pentru renovări. Un acoperiș ușor reduce costurile materialelor în ansamblu, costurile și timpul de execuție al montajului și limitează disconfortul produs în timpul renovărilor.

acoperis_metalic_novatik_natura_straturi

 

GARANȚIE TEHNICĂ – 50 DE ANI. În timpul procesului de producție, panourile Novatik NATURA sunt supuse unor proceduri și teste multiple de control al calității, rezultând unul dintre cele mai durabile și rezistente sisteme de acoperiș de pe piață, fiind susținut de o garanție tehnică de 50 de ani în sistem pro-rata. Acoperișurile Novatik NATURA sunt proiectate să reziste testului timpului, fiind recomandate atât în proiecte rezidențiale cât și comerciale.

GARANŢIE ESTETICĂ – 20 DE ANI. Fiecare modul Novatik Natura este finisat cu rocă bazaltică, acoperită cu un strat ceramic ce trece printr-un proces de stabilizare a culorii la temperaturi de peste 900 grade Celsius, rezultând un acoperiș a cărui culoare este durabilă și puternic rezistentă la ultraviolete. Alegând una din culorile Novatik, te vei bucura de NATURA chiar la tine acasă. Garanția estetică este de 20 de ani în sistem pro-rata.

Culori. Acoperișul Novatik NATURA WOOD amintește de frumusețea naturală a acoperișului din șindrilă de lemn, păstrând aceeași notă cromatică și design unic.
Profil Novatik NATURA WOOD este disponibil in culorile: Dark Moon si Brown Earth.

Informații suplimentare

Culoare

Gri, Negru

Tip acoperis

Acoperis modular

Brand

NOVATIK

novatik_sipca_acoperisuri