Acoperis metalic modular Novatik Natura Slate, Model Dark Moon, Culoare Gri Antracit

Gratie acoperirii cu roca vulcanica, Novatik Natura este unul dintre cele mai silentioase acoperisuri metalice si reprezinta una dintre cele mai sigure si eficiente solutii impotriva caderilor abundente de zapada si grindina.

Cod produs: NaturaSlate Categorie:
novatik_sipca_acoperisuri

Acoperis metalic modular Novatik Natura Slate, Model Dark Moon, Culoare Gri Antracit

Învelitori moderne cu un design minimalist, ce oferă aspectul plăcilor de ardezie, îmbinat perfect cu rezistența oțelului. Imaginea de ansamblu a acoperișului NATURA SLATE este atipică pentru țiglele metalice datorită designului modulelor ce permite crearea unei configurații care te duce cu gândul la învelitorile din plăci de ardezie. Acest profil plat se pretează atât placărilor verticale cât și acoperișurilor înclinate, reprezentând soluția ideală pentru construcțiile cu un design modern, contemporan, dar și pentru renovări. Învelitorile plate în culori neutre reprezintă principalele tendințe în arhitectura modernă, fiind ușor de integrat în proiectele contemporane.

AVANTAJELE țiglei metalice cu acoperire de rocă vulcanică Novatik NATURA:

Design deosebit și versatilitate
Durabilitate
Protecție și siguranță împotriva dezastrelor naturale
Etanșare superioară
Confort fonic sporit
Zgomot redus și rezistență la zăpadă
Greutate redusa și montaj facil
Prietenos cu mediu
Garanție tehnică: 50 de ani
Garanție estetică: 20 de ani
Rezultatul este o învelitoare durabilă, care conferă avantajele estetice ale acoperișurilor tradiționale, cum ar fi șindrila de lemn, țigla sau ardezia, păstrând în același timp toate avantajele unui acoperiș metalic.

Novatik NATURA înseamnă un panou din oțel de cea mai bună calitate, protejat anticoroziv cu Al-Zn pe ambele fețe, peste care, cu ajutorul unei rășini acrilice, este aplicată roca vulcanică tratată termic (până la 900 C⁰), tratament ce oferă culorii stabilitate sporită la ultraviolete. Ultimul strat de lac acrilic transparent conferă strălucire și rezistență mecanică sporită.

STRATURI panou Novatik NATURA SLATE:

  • Lac acrilic transparent
  • Finisaj texturat (rocă vulcanică)
  • Strat de bază
  • Primer acrilic 2 microni
  • Strat de protecție Aluminiu-Zinc
  • Oțel
  • Strat de protecție Aluminiu-Zinc
  • Primer acrilic 2 microni

Învelitorile metalice cu acoperire de rocă vulcanică sunt considerate de mulți ca fiind cele mai durabile, păstrând însă aspectul natural și fiind eficiente din punct de vedere energetic și ecologic.

acoperis_metalic_novatik_natura_straturi

GARANȚIE TEHNICĂ – 50 DE ANI. În timpul procesului de producție, panourile Novatik NATURA sunt supuse unor proceduri și teste multiple de control al calității, rezultând unul dintre cele mai durabile și rezistente sisteme de acoperiș de pe piață, fiind susținut de o garanție tehnică de 50 de ani în sistem pro-rata. Acoperișurile Novatik NATURA sunt proiectate să reziste testului timpului, fiind recomandate atât în proiecte rezidențiale cât și comerciale.

GARANŢIE ESTETICĂ – 20 DE ANI. Fiecare modul Novatik Natura este finisat cu rocă bazaltică, acoperită cu un strat ceramic ce trece printr-un proces de stabilizare a culorii la temperaturi de peste 900 grade Celsius, rezultând un acoperiș a cărui culoare este durabilă și puternic rezistentă la ultraviolete. Alegând una din culorile Novatik, te vei bucura de NATURA chiar la tine acasă. Garanția estetică este de 20 de ani în sistem pro-rata.

NATURA SLATE reprezintă alegerea ideală pentru cei care optează pentru un stil arhitectural modern, cu linii atent definite și design minimalist. Profilul Novatik NATURA SLATE este disponibil in culoarea: Dark Moon.

Culorile tipărite pot diferi de cele reale.

Informații suplimentare

Culoare

Gri, Negru

Tip acoperis

Acoperis modular

Brand

NOVATIK

novatik_sipca_acoperisuri