Acoperis Metalic Modular Maro Inchis Novatik, Model Metal Classic Mat

Designul tiglei metalice Novatik METAL CLASSIC a fost creat astfel incat sa asigure aspectul unei tigle tradiționale, avand totusi o forma originala.

Cod produs: MetalClassicMaroInchis Categorie:
novatik_sipca_acoperisuri

Acoperis Metalic Modular Maro Inchis Novatik, Model Metal Classic Mat – RAL 8019


Designul țiglei metalice Novatik METAL CLASSIC a fost creat astfel încât să asigure aspectul unei țigle tradiționale, având totuși o formă originală.
Novatik METAL CLASSIC este prima țiglă metalică în panouri mici produsă în România. Eleganța, armonia cromatică, greutatea redusă, sistemul de fixare solid și usurința montării o recomandă atât pentru construcțiile noi, cât și pentru renovări.
Dimensiunile au fost alese special pentru a crea o serie de avantaje:
– manipulare și depozitare facilă;
– spațiu redus de depozitare;
– mijloace de transport de gabarit redus (acces facil în mediu urban);
– diminuarea pierderilor tehnologice, în special la acoperișurile cu o arhitectură complexă.

GREUTATE REDUSĂ
Designul optim al țiglelor și greutatea redusă a acestora garantează buna funcționare a acoperișului și funcția de siguranță a acestuia. Dacă se ține cont de acest lucru încă din stadiul de proiect, se pot realiza economii substanțiale la șarpantă și la structura de rezistență a casei.

SISTEM DE FIXARE SOLID
Fixarea modulelor de țiglă metalică Novatik se realizează prin cuie sau șuruburi în planul acoperișului. Detaliile de montaj sunt foarte sigure și nu necesită accesorii numeroase. Sistemul de fixare în planul acoperișului și suprapunerile perfecte ale modulelor fac din acoperișul Novatik unul dintre cele mai sigure sisteme de învelitori de pe piață.

MONTAJ FACIL
Modelul este simetric și permite suprapunerea modulelor în ambele sensuri (de la stânga la dreapta sau de la dreapta spre stânga), facilitând montajul și reducând timpul de instalare.

straturi tigla metalica novatik metal clasic

Profilul Novatik METAL CLASSIC este produs din oțel prevopsit în trei variante de acoperire (finisaj):
Novatik METAL CLASSIC Mat – oțel cu strat de protecție de ZnMg 120 g/mp sau Zn 275 g/mp, cu acoperire Polyester Mat 35 de microni pe faţa superioară a ţiglei și protecție de lack polyester pe fața inferioară a țiglei de 10 microni. Aliajul ZnMg este foarte stabil în condiții de ceață salină și asigură o protecție sporită la coroziune (atât pentru suprafața foii cât și pentru marginile de tăiere sau găuri). Protecția oferită de acoperirea de ZnMg asigură un înalt grad de rezistență la coroziune în diferite climate de exploatare. Garanție estetică: 15 ani. Garanție tehnică: 25 de ani.
Novatik METAL CLASSIC High Coat: oțel cu strat de protecție de Zn 275g/mp, cu acoperire Polyurethan-Polyamid 50 de microni pe faţa superioară a ţiglei și protecție Epoxid de 10 microni pe fața inferioară a țiglei. Acoperirea High Coat oferă o protecție excelentă la coroziune (RC4), rezistență sporită la zgârieturi și razele UV (RUV4). Garanție estetică: 20 de ani. Garanție tehnică: 40 de ani.
Novatik METAL CLASSIC Frost: oțel cu strat de protecție de Zn 275g/mp, cu acoperire Polyurethan minim 60 microni pe faţa superioară a ţiglei și protecție Epoxid minim 7 microni pe fața inferioară a țiglei. Acoperirea Frost conferă durabilitate si rezistență sporită la zgârieturi și beneficiază de 20 de ani garanție estetică și 40 de ani garanție tehnică.


INFORMAȚII TEHNICE:

LUNGIME TOTALĂ modul: 1340 mm | LUNGIME UTILĂ modul: 1260 mm | LĂȚIME UTILĂ modul: 370 mm | NUMĂR MODULE / MP: 2.15 module | PANTĂ ACOPERIȘ: min. 12° | GREUTATE / MODUL: 2,20 kg

 

CULORI DISPONIBILE:
Novatik METAL CLASSIC Mat
: Brick (Caramiziu) RAL 8004, Maro RAL 8017, Maro RAL 8019, Negru RAL 9005, Rosu RAL 3009, Gri RAL 7016.
Novatik METAL CLASSIC High Coat: Negru RAL 9005, Gri RAL 7016.
Novatik METAL CLASSIC Frost: Negru RAL 9005, Gri RAL 7016.

Informații suplimentare

Culoare

Maro

Tip acoperis

Acoperis modular

Brand

NOVATIK

novatik_sipca_acoperisuri

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Acoperis Metalic Modular Maro Inchis Novatik, Model Metal Classic Mat”