Acoperis Modular Din Sindrila Metalica Neagra, Model Novatik Metal Wood Frost

Fiecare modul de sindrila metalica Novatik METAL WOOD este realizat printr-o tehnologie modernă de presare a oțelului, obținând o șindrilă metalică cu nervuri pronunțate, ce imprimă aspectul de neconfundat al șindrilei de lemn.

Cod produs: MetalWoodMetalFrostNegru Categorie:
novatik_sipca_acoperisuri

Acoperis Modular Din Sindrila Metalica Neagra, Model Novatik Metal Wood Frost, RAL9005

Pretul afisat este pentru un modul cu dimensiunile 1375mm x 370mm.


TEHNOLOGIE MODERNĂ
Fiecare modul Novatik METAL WOOD este realizat printr-o tehnologie modernă de presare a oțelului, obținând o șindrilă metalică cu nervuri pronunțate, ce imprimă aspectul de neconfundat al șindrilei de lemn. Fixarea modulelor se face prin cuie sau șuruburi, în planul acoperișului, cu o densitate de minim 8 bucăți/mp.

AVANTAJE:
• Aspect natural de șindrilă;
• Finisaj impecabil;
• Montaj rapid și sigur;
• Sistem durabil și ușor;
• Întreținere redusă;
• Reciclabil 100%;
• Modelul este simetric și permite suprapunerea modulelor în ambele sensuri (de la stânga la dreapta sau de la dreapta la stânga);
• Rezistență la impact, la viteze mari ale vântului, la incendiu, la daunele provocate de furtuni și la încărcările cu zăpadă.

Profilul Novatik METAL WOOD este produs din oțel prevopsit în trei variante de acoperire (finisaj):

Novatik METAL WOOD Mat – oțel cu strat de protecție de ZnMg 120 g/mp sau Zn 275 g/mp, cu acoperire Polyester Mat 35 de microni pe faţa superioară a ţiglei și protecție de lack polyester pe fața inferioară a țiglei de 10 microni. Aliajul ZnMg este foarte stabil în condiții de ceață salină și asigură o protecție sporită la coroziune (atât pentru suprafața foii cât și pentru marginile de tăiere sau găuri). Protecția oferită de acoperirea de ZnMg asigură un înalt grad de rezistență la coroziune în diferite climate de exploatare. Garanție estetică: 15 ani. Garanție tehnică: 25 de ani.

Novatik METAL WOOD High Coat – oțel cu strat de protecție de Zn 275g/mp, cu acoperire Polyurethan-Polyamid 50 de microni pe faţa superioară și protecție Epoxid de 10 microni pe fața inferioară a țiglei. Acoperirea High Coat oferă o protecție excelentă la coroziune (RC4), rezistență sporită la zgârieturi și razele UV (RUV4). Garanție estetică: 20 de ani. Garanție tehnică: 40 de ani.

Novatik METAL WOOD Frost – oțel cu strat de protecție de Zn 275g/mp, cu acoperire Polyurethan minim 60 microni pe faţa superioară și protecție Epoxid minim 7 microni pe fața inferioară a țiglei. Acoperirea Frost conferă durabilitate si rezistență sporită la zgârieturi și beneficiază de 20 de ani garanție estetică și 40 de ani garanție tehnică.

INFORMAȚII TEHNICE:

LUNGIME TOTALĂ modul: 1375 mm | LUNGIME UTILĂ modul: 1295 mm | LĂȚIME UTILĂ modul: 370 mm | NUMĂR MODULE / MP: 2,09 module | PANTĂ ACOPERIȘ: min. 16° | GREUTATE / MODUL: 2,28 kg

CULORI DISPONIBILE:

Novatik METAL WOOD Mat: Maro RAL 8017, Maro RAL 8019, Negru RAL 9005, Gri RAL 7016.
Novatik METAL WOOD High Coat: Negru RAL 9005, Gri RAL 7016.
Novatik METAL WOOD Frost: Negru RAL 9005, Gri RAL 7016.

 

Informații suplimentare

Culoare

Negru

Tip acoperis

Acoperis modular

Marca

NOVATIK

Brand

NOVATIK

novatik_sipca_acoperisuri

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Acoperis Modular Din Sindrila Metalica Neagra, Model Novatik Metal Wood Frost”