Caramida De Sticla Sablata Pentru Interior Sau Exterior, Model Sahara Wave, 19x19x8cm

21.65 lei TVA inclus

Caramizile de sticla oferă o combinație de frumusețe, practică și durabilitate pentru multe proiecte din jurul casei. Acestea pot fi instalate în mod similar cu blocurile din caramida sau din beton și sunt adesea folosite în pereți de duș, ferestre de subsol, bucătării, băi, traverse și multe altele. Prin design, ele oferă lumină naturală de la un spațiu la altul, în timp ce multe modele oferă intimitate datorită modelului decorativ.

Stoc epuizat

Cod produs: 1908WSahara2S Categorie:
Tehnik Total Confort

Comanda minima pentru acest produse este de 10 bucati!

Caramida De Sticla Sablata model Sahara Wave este produsa in Bohemia – Cehia si este produsul ideal pentru proiectele arhitecturale atat din interior cat si din exterior.
Disponibila in trei tipuri de finisaje (transparenta, sablata pe o fata, sablata pe ambele fete), caramida este potrivita pentru toate gradele de luminozitate dorite.
Montajul se face cu distantieri speciali de minim un cm si se poate folosi in combinatie cu alte produse din linia Basic, cum sunt cele colorate sau piesele speciale.

DATE TEHNICE
Dimensiuni (cm) 19x19x8
Greutate (Kg) 2,25
Nr.de bucati/mp 25

Informații suplimentare

Greutate 2250 g
Dimensiuni 19 × 8 × 19 cm
Tip caramida sticla

Clara/ Incolora

Culoare

Incolor

Stoc

Cu precomanda

Brand

TEHNIK TOTAL

Tehnik Total Confort

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Caramida De Sticla Sablata Pentru Interior Sau Exterior, Model Sahara Wave, 19x19x8cm”