Acoperis Modular Din Tigla Metalica Gri, Model Novatik Metal Slate Mat

Profilul de tigla metalica Novatik METAL SLATE a fost creat pentru a îmbina aspectul deosebit al ardeziei naturale cu avantajele unui material de construcție robust, modern și ușor.

Cod produs: MetalSlateMatGri Categorie:
novatik_sipca_acoperisuri

Acoperis Modular Din Tigla Metalica Gri, Model Novatik Metal Slate Mat, RAL7016

Pretul afisat este pentru un modul cu dimensiunile 1280mm x 370mm.

PROFIL DISTINCT
Profilul Novatik METAL SLATE a fost creat pentru a îmbina aspectul deosebit al ardeziei naturale cu avantajele unui material de construcție robust, modern și ușor. Cu Novatik METAL SLATE ai un acoperiș cu un design simplu, cu o estetică funcțională, minimalistă și fără elemente inutile care încarcă arhitectura clădirii. Elementele liniare puternice și liniile orizontale îndrăznețe fac din Novatik METAL SLATE alegerea ideală pentru toate tipurile de construcții noi și renovări. Suprafețele netede și profilul cu înălțime redusă sunt deosebit de potrivite pentru învelitori cu geometrie complexă și înclinații de minim 16 grade.

TEHNOLOGIE MODERNĂ
Tehnologia modernă de fabricație oferă modulelor Novatik METAL SLATE un finisaj deosebit, cu dimensiuni exacte, îmbinarea modulelor realizându-se perfect în timpul montajului, reducând astfel riscul infiltrațiilor și făcându-l unul dintre cele mai sigure sisteme de învelitori de pe piață. Fixarea modulelor se face prin cuie sau șuruburi, în planul acoperișului, cu o densitate de minim 8 bucăți/mp.

AVANTAJE
• Aspect natural de ardezie;
• Diminuarea pierderilor tehnologice, în special la acoperișurile cu o arhitectură complexă;
• Finisaj impecabil;
• Sistem durabil, ușor, cu instalare rapidă și sigură;
• Rezistență la impact, la viteze mari ale vântului, la incendiu, la daunele provocate de furtuni și la încărcările de zăpadă;
• Elementele de prindere fixate în planul învelitorii, oferă un plus de siguranță și protecție împotriva intemperiilor;
• Întreținere redusă;
• Reciclabil 100%.
Noul design al profilului Novatik METAL SLATE permite suprapunerea modulelor în două feluri diferite: prin dispunere intercalată sau dispunere liniară, oferind astfel o versatilitate deosebită, mai ales pentru proiectele unde pretențiile arhitecturale sunt foarte ridicate. Suprapunerea laterală a modulelor asigură o etanșare superioară datorită suplimentării numarului de canale de siguranță. Acestea au rolul de a conduce apa în mod natural spre zona de scurgere, formând nu una sau două, ci patru bariere consecutive împotriva neplăcerilor cauzate de infiltrațiile apărute în urma furtunilor puternice.


 

Profilul Novatik METAL SLATE este produs din oțel prevopsit în trei variante de acoperire (finisaj):

Novatik METAL SLATE Mat – oțel cu strat de protecție de ZnMg 120 g/mp sau Zn 275 g/mp, cu acoperire Polyester Mat 35 de microni pe faţa superioară a ţiglei și protecție de lack polyester pe fața inferioară a țiglei de 10 microni. Aliajul ZnMgeste foarte stabil în condiții de ceață salină și asigură o protecție sporită la coroziune (atât pentru suprafața foii cât și pentru marginile de tăiere sau găuri). Protecția oferită de acoperirea de ZnMg asigură un înalt grad de rezistență la coroziune în diferite climate de exploatare. Garanție estetică: 15 ani. Garanție tehnică: 25 de ani.

Novatik METAL SLATE High Coat: oțel cu strat de protecție de Zn 275g/mp, cu acoperire Polyurethan-Polyamid 50 de microni pe faţa superioară a ţiglei și protecție Epoxid de 10 microni pe fața inferioară a țiglei. Acoperirea High Coat oferă o protecție excelentă la coroziune (RC4), rezistență sporită la zgârieturi și razele UV (RUV4). Garanție estetică: 20 de ani. Garanț

ie tehnică: 40 de ani.

Novatik METAL SLATE Frost: oțel cu strat de protecție de Zn 275g/mp, cu acoperire Polyurethan minim 60 microni pe faţa superioară a ţiglei și protecție Epoxid minim 7 microni pe fața inferioară a țiglei. Acoperirea Frost conferă durabilitate si rezistență sporită la zgârieturi și beneficiază de 20 de ani garanție estetică și 40 de ani garanție tehnică.

Informații suplimentare

Culoare

Gri

Tip acoperis

Acoperis modular

Brand

NOVATIK

novatik_sipca_acoperisuri

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Acoperis Modular Din Tigla Metalica Gri, Model Novatik Metal Slate Mat”